Prodat Čtyřpokojový, Rio das Ostras, Rio de Janeiro, Brazílie, Rua Albano Branco Guimarães, 150

Prodat - Cod. 39400

  • Typologie: Čtyřpokojový
  • Oblast: 1.300 m²
  • Pocet pokoju: 16
  • Podlazí: 3

Triplexní dům - 2 patra plus terasa - nezávislý s 2 roky výstavby, s 16 pokoji, z toho 14 připravených: obývací pokoj s dvojitou výškou, 4 ložnice. (2 apartmá, jeden je hlavní), spíž / jídelna, kuchyň s ostrovem, 3 koupelny (1 sociální a 2 apartmány, jedno s vířivkou), prádelna, prádelna, kancelář, skříň a 2 terasy s protiskluzovou podlahou. Dům na vodní box a kotel. Instalatérství pro sluneční světlo a klimatizaci. Smaltovaná dlaždice ze slonoviny. Prvotřídní povrch, leštěné porcelánové dlaždice v kuchyni a prádelně a lesklé zkosené podlahy. Glazované tablety v koupelnách. Skleněné dveře a okna, luxusní sprchové boxy. Velmi prostorné pokoje a vysoké stropy. Velmi vzdušné. Cisterna Chovatelská stanice / chovatelská stanice s domem. Stavba byla postavena podle platné smlouvy a se zárukou 5 let u stavební firmy. Vnější texturování a konstrukce garáže a přední verandy jsou s placeným zpracováním a odpovědností stavební firmy. Písmo a RGI. Odpadový projekt a zeměměřič OK. Projekt schválený radnicí postavit další dům o 226,80 m² v případě potřeby.
Celková plocha - 20,00 x 65,00 = 1 300,00m²
Zastavěná plocha - 253,52m²
Ulice Albano Branco Guimarães, 150, blok F, část 2 (dříve Rua da Praia)
První vstup do Severního moře (Směr Rio das Ostras - Macaé). Blízko dálnice Amaral Peixoto. Vchod do ulice je u 2. jarního jističe, dům vpravo, nahoře. Velmi klidné a bezpečné místo v oblasti jezer, ve vnitrozemí státu Rio de Janeiro, se všemi obchody, školami, zdravotním střediskem a zejména krásnými plážemi a stezkami Severního moře. V blízkosti dálnice, která spojuje Rio das Ostras-Macaé, ZEN (pobřežní pól) a Petrobras.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB