Prodat Domek, angra dois reis, Rio de Janeiro, Brazílie, Ilha grande vila do Abraão

Prodat - Cod. 41985

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 155 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

CasaVistmar je dům v rustikálním stylu s krásným výhledem na moře a hory uprostřed bujné přírody. Tropická zahrada je osvětlená, plná bromélií, palem a několika stromů, které zaručují soukromí a jedinečný zážitek.
Výborná investiční možnost s garantovanou návratností prostřednictvím sezónních pronájmů v provozu od roku 2008. Dům, známý jako CasaVistamar, získal více než 170 komentářů od spokojených zákazníků. Velmi snadný pronájem v hlavní, střední a vedlejší sezóně až pro 11 osob s dobrou návratností vaší investice. Také skvělé žít a užívat si jako svůj první nebo druhý domov plně zařízený a užívat si tento tropický ráj.

Vyšší patro:
Elegantní ve své jednoduchosti, ale ne jednoduché. Dům je navržen se zaměřením na pláž, ale s vybavením moderního života a vytříbenou estetikou, kterou v městském životě hledáme. Interiér domu nabízí otevřený koncept obývacího pokoje, jídelny a kuchyně. Má malou servisní oblast. TV s plochou obrazovkou se Sky, Wifi v celém domě a plně vybavená kuchyň. Bude dodáno kompletně zařízené.
Lehká pálená cementová podlaha a hliníková okna odolná proti korozi s pohyblivými sítěmi proti hmyzu.
Má dva apartmány s klimatizací. Hlavní apartmá má manželskou postel velikosti Queen, koupelnu s posuvnými skleněnými dveřmi do sprchy, malou šatnu a soukromý balkon s krásným výhledem na hory. Druhé apartmá má výhled do lesa, koupelnu s posuvnými prosklenými dveřmi se sprchovým koutem a může být vybaveno manželskou postelí, dvěma palandami nebo dvěma samostatnými lůžky.
Toto patro má také dva balkony s výhledem na moře a hory, zdobené stoly, židlemi a houpacími sítěmi, které vám umožní vychutnat si čerstvý vzduch a zpěv ptáků.


Nižší podlaží:
Jedná se o byt se 2 ložnicemi. V hlavní ložnici je manželská postel, Smart TV, Wi-Fi, SKY TV, klimatizace, prosklená stěna s výhledem do spodní zahrady a skvělý pracovní stůl pro domácí pracovnu. Ve druhé ložnici je multifunkční vysoká jednolůžková postel s dvoudveřovou šatní skříní, policemi a pracovním stolem pod ní. Má koupelnu se sprchovým koutem prosklenými dveřmi a malou vybavenou kuchyň. Vchod do tohoto bytu je samostatný a je využitelný jako dům správce nebo doplňkový sezónní pronájem pro pár s dítětem.


Dům se nachází na pravé straně vesnice dvě minuty chůze od hlavní pláže a poblíž útulných pláží známých jako Praia da Julia a Praia da Bica.
Je to skvělé místo, protože je to deset minut od mola Vila do Abraão a v klidné ulici lemované stromy. Dům nabízí odstup a ticho, abyste byli daleko od hluku centra.
Obklopeni přírodou můžete meditovat a najít svůj střed. Skutečná oáza pro duši. A když chcete párty, existuje několik možností.

Zastavěná plocha: 150 m² s rustikálními a přírodními prvky.
Pozemek: 511 m²
Rok výroby: 2006

Dokumentace v pořádku - totéž je analyzováno s kupujícím před nákupem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB