Prodat Domek, Araruama, Rio de Janeiro, Brazílie, Av. Gen. Eurico Gaspar Dutra

Prodat - Cod. 42659

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 509.02 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 3

Water Front Krásný Triplex House
Chtěli byste vlastnit krásný dům v Brazílii, Rio de Janeiro, Araruama? Kousek ráje k životu, dovolené nebo podnikání. Zvažte tento s bezkonkurenční cenou!
Nádherný moderní rohový třípodlažní dům za cenu k prodeji má nádherný panoramatický výhled na „milion dolarů“ a úžasné západy slunce. Nemovitost postavená z vysoce kvalitních materiálů se nachází v klidné, sofistikované, úžasné oblasti známé jako Pontinha Beach, s krásnými rezidencemi a přírodní krajinou. Ideální pro
Vodní skútr, člun, plachtění, kanoistika, kitesurf, windsurfing, paddleboard, banánový člun, vodní lyžování a mnoho dalších druhů vodních sportů pro naprostou zábavu, potěšení a opálení. Také skvělé pro paragliding, rybaření, běžce, milovníky joggingu a cyklostezku pro cyklisty. Možnosti jsou nekonečné a dechberoucí
ráj a úžasné scénáře pro všechny chutě. Je to pět minut od centra města. V této reklamě není prostor pro zmínku o všech funkcích a fotografiích. Bližší informace budou poskytnuty.
Využijte této příležitosti ke splnění snu o kvalitě života zaměřeného na vaše nejlepší zájmy. Neváhejte, je čas investovat do této krásné nemovitosti a atraktivního města.
Umístění, umístění, umístění.
Majitel je motivován k prodeji.
Sluneční pobřeží, ráj na vás čeká!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB