Prodat Čtyřpokojový, Lagoa, Rio de Janeiro, Brazílie, Avenida Epitacio Pessoa 3100

Prodat - Cod. 31336

  • Typologie: Čtyřpokojový
  • Oblast: 110 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 8

ELEGANT APARTMÁN V LAGOA - RIO DE JANEIRO

Laguna Rodrigo de Freitas je laguna, která se nachází v okrese Lagoa, na jihu města Rio de Janeiro; Krásná laguna oddělená od moře úzkým pruhem země. Ve svých vodách byly krásné scenérie pro veslování závodů Rio 2016 olympijských her.

Elegantní část města, s malebnou a jedinečnou scenérií, ideální pro vodní sporty. Ale ti, kteří nemají rádi vodu, se mohou rozhodnout chodit nebo pedál v okolí asi 8 km zeleně, vždy živé každou hodinu dne, se svým basketbalovým kurtem a mnoha "kiosky", aby vypili dobré "agua coco".

Oblast je v blízkosti Ipanema, Leblon, Copacabana a dalších zajímavých a slavných čtvrtí.

V tomto půvabném místě prodáváme jeden apartmán s výhledem na lagunu, osmý patro s nádherným výhledem na jezero a bočně na městském parku Catacomb, zajímavou kulturní destinací s asi 30 exponovanými sochami.

Byt je o rozloze 115 m2 s dvojitým vchodem, obývacím pokojem, 3 ložnicemi, 2 koupelnami, kuchyní a prádelnou s malou ložnicí a vanou (hospodyně), 2 terasami. Tento byt má také jedno kryté parkoviště uvnitř garáže.

Koupelny a kuchyň musí být renovovány, podlahy domu jsou dřevěné: podlahy v obývacím pokoji jsou vyrobeny v tabulce "tabua corrida", typická dřevěná podlaha široce používaná v Riu.

V bytě je k dispozici 24 hodinová služba, dětské hřiště, společenská místnost s kuchyňským koutem a malá posilovna se saunou.

Poplatek za kondom / měsíc 450,00 €

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB