Prodat Zemědělský statek, Ibiúna, São Paulo, Brazílie, Estrada Alto da Cachoeira, km 1,4

Prodat - Cod. 34512

  • Typologie: Zemědělský statek
  • Oblast: 116700 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: one

AGRIBUSINESS
IBIÚNA - SP
Prodává pozemek o rozloze 116 700 m², sadu Lichia s komerční produkcí, definitivní listinou a kompletní dokumentací pro producenty venkova.
Skvělá lokalita, nedaleko jezera Itupararanga, snadný přístup, 5,5 km od centra Ibiúny na dlážděné cestě a malý úsek dobré písečné cesty.
Výjimečná oblast s krásným výhledem na vrchol pohoří Paranapiacaba má mírné klima a přispívá k zemědělské produkci. Černá, úrodná půda bohatá na faunu, flóru a vodu v hojnosti. Nachází se v přední části zeleného pásu São Paulo, má veškerou infrastrukturu a logistiku potřebnou k likvidaci plodin díky své blízkosti CEAGESP v São Paulu, Sorocaba a Campinas.
Reformovaný dům má otevřenou koncepci, čtyři ložnice, obývací pokoj, americkou kuchyni, mezipatře, koupelnu, balkon, prádelnu s umyvadlem, garáž pro několik aut, novou hydrauliku a elektrický.
Má malebné jezero s rybami a prameny, polokartézní studna, dobře zdobené sady caipira, rozlehlý sad, les s grilem, husí prostor a rodný les

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB