Prodat Zemědělský statek, Camamu Bay, Bahia, Brazílie, Fazenda Goto III, Nilo Peçanha, Bahia

Prodat - Cod. 37807

  • Typologie: Zemědělský statek
  • Oblast: 903400 m²
  • Pocet pokoju: 3 terrains

FLORAPALM AGRICOLA LTDA je partnerství dvou akcionářů (manželů) se sídlem v Brazílii ve státě Bahia a ve městě Nilo Peçanha mezi městy Itubera a Valença podél atlantického pobřeží státu Bahia , Disponuje těmito aktivy: plantáž o rozloze 90 hektarů, z čehož 40 ha jsou vysázeny palmami druhu "Pupunha" (palmy pro výrobu "palmito" nebo "palmové srdce"), 10 ha se vysazují v kakaovém, 4 ha je vysazen v Cupuaçu (bratranec kakaa), 17 hektarů půdy na obnovu (bývalé ovoce a bývalé pastviny), 4 ha nížin s přehradami pro založení 2 rybníků a 15 ha zachovaných atlantických lesů. Na druhou stranu společnost Florapalm má také dvě pozemky o rozloze 800 metrů čtverečních, které se nacházejí ve vyhledávané oblasti města Itubera (s úchvatným výhledem na město a vstupy) a další z 2.600 metrů čtverečních se nachází v pobřežním vývoji "Praia dos Garcez" obce Jaguaripe mezi Valencem a Salvadorem.
 Různé vlastnosti mohou být prodávány samostatně nebo výhodně v hromadné hodnotě (200 000 až 300 000 eur), což lze snadno dosáhnout nákupem akcií společnosti Florapalm Agricola Ltda zainteresovaným kupujícím k investování a prodeji. okamžitě působit v Brazílii v regionu, jehož přirozené prostředí je nebeské.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB