Prodat Jiné (Podnikání), Morro de Sao Paulo, Bahia, Brazílie, gamboa do morro

Prodat - Cod. 40396

  • Typologie: Jiné (Podnikání)
  • Oblast: 570 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 3

POUSADA NA PRODEJ Gamboa do Morro – Morro de São Paulo – Bahia
S výhledem na pláž Gamboa, prodávám Pousada se 6 pokoji + přilehlý samostatný dům, plně zařízený a vybavený, ve výborném stavu díky neustálé údržbě a vylepšování, které v průběhu let provádí jediný italský majitel. Pousada, která byla slavnostně otevřena v lednu 2012, si udržuje vynikající pověst v online prodejních kanálech a sociálních sítích.
Vlastní pozemek je celkem 570 m2 a zahrnuje 3 budovy:
Pousada, 270 m2, má 6 pokojů s vlastní koupelnou, uspořádaných na třech úrovních Pousada: v přízemí, dvoulůžkový pokoj s verandou s výhledem do zahrady; v prvním patře 1 třílůžkový a 1 čtyřlůžkový pokoj, oba s velkou terasou a výhledem na moře, dále 1 dvoulůžkový a 1 třílůžkový pokoj s výhledem na město; ve druhém patře, 1 třílůžkový pokoj s výhledem na moře. Každý pokoj, personalizovaný z hlediska vybavení a dekorace, je vybaven klimatizací, minibarem, TV. Součástí prostoru v přízemí je také vstupní místnost s recepcí, koupelna, kuchyň a servisní část s prádelnou.
Struktura má výhled do zahrady ve stínu palem, stromů a okrasných rostlin, ve které se nachází malá budova o velikosti cca 10 m2, ve které je umístěn bar a kuchyně věnovaná venkovní restauraci.
Nedávno postavený ve spodní části zahrady je samostatně stojící dům o velikosti 50 m2 v půdním stylu, který se skládá z obývacího pokoje s otevřenou kuchyní, koupelny, ložnice v mezipatře a velkého šatníku. Slavnostně otevřena v lednu 2018, je kompletní s nábytkem a spotřebiči.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB