Prodat Hotel, Lençóis, Bahia, Brazílie, Estrada de Palmeiras a Capão km17

Prodat - Cod. 43685

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 40000 m²
  • Pocet pokoju: 15
  • Podlazí: 2

Ponořte se do útočiště klidu, uprostřed úchvatné přírodní krásy národního parku Chapada Diamantina v Brazílii. Vítejte v hotelu Castelar da Alvorada
Představte si životní styl plný klidu a wellness uprostřed bujných původních lesů národního parku. Hotel, postavený na půdě bohaté na krystaly křemene a vyrobený z místních materiálů, jako je ikonický kámen růže Ardoise, dokonale ladí s okolní přírodou. Francouzský majitel zvolil architekturu, která vyzařuje smysl pro nadčasovou eleganci a šarm, sledující proporce posvátné geometrie, která podporuje harmonii a duševní klid.
Ať už lidé hledají únik z rušného městského života, útěk plný dobrodružství nebo se chtějí znovu spojit sami se sebou, toto idylické útočiště uspokojí všechny potřeby a přitahuje stálý příliv návštěvníků po celý rok. Jeho strategická poloha nabízí snadný přístup k mnoha přírodním divům, včetně majestátních vodopádů Fumaça a Riachinho, což zajišťuje nekonečné možnosti pro objevování a dobrodružství. Castelar da Alvorada je jen 8 minut jízdy od okouzlujícího města Caeté-Açu, díky čemuž je hotel snadno dostupný a zároveň zůstává dostatečně vzdálený od veškerého městského hluku a hektiky.
Zákaznickou základnu Alvorada tvoří hlavně páry, rodiny a skupinové rezervace. Mnozí volí Castelar da Alvorada k pořádání retreatů, konferencí a vzdělávacích nebo odborných kurzů.
Hotel má různé kategorie pokojů, aby lépe vyhovoval různým segmentům zákazníků: 2 luxusní apartmá, 5 standardních dvoulůžkových pokojů, 1 horská chata, 5 rodinných chat, 2 noclehárny a kemp. Každý pokoj má své kouzlo a každý detail vyjadřuje láskyplnou péči, se kterou byl hotel postaven.
Nemovitost na prodej zahrnuje 4 hektary pozemků, zámek, 6 samostatných chat, 1 pavilon se 3 apartmány, 2 nezávislé ubytovny (celkem 15 ložnic), rozlehlý kemp s vyhrazenou kuchyní a toaletami, lázeňskou léčbu a masážní chatu, plavání bazén, mexická sauna, velká samostatně stojící osmiboká hala, hangár/sklad nádobí, budova prádelny, soukromé parkoviště a rozlehlá zahrada.
Plavecký bazén je multifunkční s 18 m plaveckou dráhou, dětským koutkem a prostorem pro vodní fyzioterapii. Terasa u bazénu je po celý den vystavena slunci a má přímý výhled na nejznámější hory Chapada Diamantina.
Krásná zahrada Alvorada, zdobená domorodou a exotickou flórou, dětským hřištěm a malebnými piknikovými místy, je idylickým prostředím pro relaxační procházky, hledání chvilky samoty nebo setkání s blízkými.  
Osmiúhelníkový sál o rozloze 100 m², postavený na posvátné geometrii, je svatyní věnovanou meditaci, cvičení těla a mysli a konferencím. Již více než 20 let je jádrem mnoha akcí a retreatů.
Hotel Castelar da Alvorada se svou zavedenou pověstí a prokázanými úspěchy představuje pro investory vzácnou příležitost získat prosperující podnik s velkým potenciálem růstu. Nemovitost i provozovnu vlastní jedna fyzická osoba. Úplná dokumentace je legalizována a schválena brazilskými úřady, což zajišťuje bezproblémový přechod na nové vlastnictví.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB