Pronájem Domek, Florianópolis, Santa Catarina, Brazílie, Ingleses,Florianópolis,Santa Catarina,Brazil

Pronájem - Cod. 41595

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 80 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

SEZÓNNÍ PRONÁJEM 5 min od moře Playa Ingleses-FLORIANÓPOLIS-BRAZIL-SEMINUEVA DUPLEXNÍ DŮM 2ložnicové 1 apartmá - PLNĚ ZAŘÍZENÉ A S ELEKTROSPLITOVÝM VZDUCHEM- 2 SMART TV-STROPNÍ VENTILÁTOR.
Polonový duplexní dům 5 minut autem od moře a Playa Ingleses Center, který se nachází v blízkosti vchodu do Ingleses, s běžným obchodem pár metrů odtud, jako jsou: trhy, supermarkety, lékárny atd., s obývacím pokojem, jídelnou -kuchyně, 2 ložnice je 1 apartmá, 2 koupelny s krabicí, skříně a Hydra sprchou, terasa v zadní s vlastním grilem, oblasti služeb, uzavřené parkoviště s prostorem pro 1 car.All nábytkem a spotřebiči jsou pre-vlastnil, 1 SPLIT Air 1 stropní ventilátor, digitální pračka, nerezová ocel elektrický vařič, duplexní nerezové oceli chladnička s Fost-Free mrazák, 43-palcový SMART TV v obývacím pokoji a 38-palcový SMART TV v apartmá, likér, elektrický kávovar, mikrovlnná trouba, porcelán podlahy, gril Private v soukromém dvoře s krytou Servisní zóna. Minimální délka pobytu 7 denně. Maximální kapacita 5 osob přidání Dospělí a děti a mladistvé. Odhadní zvíře neuznávám. Hodnoty konzultujte dle pobytu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB