Prodat Vila, Paracuru, Ceará, Brazílie, Avenida Geraldo Ciriaco 851

Prodat - Cod. 35800

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 3000 m²
  • Pocet pokoju: 21
  • Podlazí: 1
  • Majetkové poměry: New building

Prodávám vilu s bazénem, zahradou a 8 chatami v Brazílii. PERFECT

Super příležitost v Brazílii v Paracuru, klidném městě Atlantského oceánu, proslulém po celém světě tím, že je jedním z nejlepších míst pro praktikování Kitesurfingu. Zde, kde je 365 dní v roce na jaře, prodávám svoji vilu s bazénem a 8 chatami, které se v současné době používají jako B & B, všechny ponořené do obrovské upravené zahrady s rostlinami, květinami a tropickým ovocem. Pozemek měří 3 000 metrů čtverečních, je pravidelně registrován v katastru nemovitostí, a proto má „matricola“ nebo nezbytný dokument ke koupi pozemku nebo domu v Brazílii (viz foto).

Vstupem z hlavního vchodu s motorizovanými dveřmi překročíte první velkou zahradu osídlenou tropickými rostlinami a dorazíte do hlavního domu. Dům měří 250 metrů čtverečních, je celý v přízemí, je geograficky vystaven východu, aby celý den přijímal neustálý vítr foukající z moře. To umožňuje velmi příjemné přirozené větrání domu, ve dne i v noci. V domě jsou 3 apartmá (ložnice s vlastní koupelnou), velký obývací pokoj, kuchyň, prádelna na zádech a velká veranda, která spojuje dům s bazénem.
Obývací pokoj a apartmá mohou komunikovat s verandou a bazénem prostřednictvím velkých dřevěných dveří / oken, které se otevírají jako kniha a vytvářejí krásný efekt otevřeného prostoru, jedinečné a evokující prostředí. Pod verandou je také velmi dobře vybavený gril.

Bazén se nachází před verandou domu a pojme 100 000 litrů vody, rozměry jsou 6 metrů x 12 metrů s konstantní hloubkou 1,50 metrů. Bazén má světla pro noční osvětlení a má také motorizovaný systém filtrace vody. Byla vytvořena kuchyně u bazénu s grilem, která je v současné době vyhrazena pro hosty ubytované v chatkách. Tato malá stavba je zcela nezávislá na domě a má také sociální zařízení.

Chata je 8 a v současné době jsou tato ubytování pronajímána turistům z celé Evropy, kteří přicházejí do Paracuru, aby dělali Kitesurfing. Velikost každé chaty je asi 30 metrů čtverečních, celkem asi 240 metrů čtverečních, každá má samostatný vchod, soukromou verandu, vlastní koupelnu, ložnici s manželskou postelí. Některé s klimatizací, jiné s stropními ventilátory, povrchové úpravy jsou jednoduché, ale kvalitní a jejich hlavní funkcí je pohodlí. Naleznete potvrzení toho, co bylo řečeno v online recenzích, které naši zákazníci zanechali naší B & B.

V objektu jsou 2 hluboké studny, dostatečné pro denní potřebu vody po celý rok, 3 samostatné elektrické vedení (jedno pro dům a další pro chaty), aby nedošlo k přetížení sítě s následným výpadkem proudu, 3 hydraulická vedení (jedno pro dům, jeden pro bazén, ostatní pro chaty). V poslední části země máme také druhý vchod. Hraniční stěny země jsou vysoké asi 2,50 metrů a je zde kamerový systém nejnovější generace s 10 infračervenými HD videokamerami.

Dům se nachází na jedné z nejdůležitějších ulic Paracuru (takže žádné vedlejší silnice ani ulice ve tmě), sousedství je velmi tiché a vždy dobře větrané, centrum a pláže jsou jen 5 minut jízdy autem, což je skvělé hodnotu, protože uprostřed noci není tak snadné spát kvůli záměně nekonečných večírků nebo hlasitých událostí, dokonce i v tomto případě hodnocení našich zákazníků hovoří samy za sebe.

Jmenuji se Carlo, jsem majitelem, prodávám bez agentur nebo zprostředkovatelů a můžete mě bez jakýchkoli dotazů kontaktovat.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB