Prodat Vila, Natal, Rio Grande do Norte, Brazílie, Maracajau

Prodat - Cod. 27193

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 5000 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

The Villa

Tato Exquisit hotelu je 6 na-suite pokojů a sedí na obrovském 5000m2 jen 100mts z velkolepé úsek pláže a Emerald modré vody Atlantského oceánu. To je magické místo pro odpočinek, který nabízí úplné soukromí a obraz perfektní krajina s svůdný okolní tropickou vegetací. Zámek byl navržený a postavený francouzský architekt v roce 2007 s nejkvalitnějších materiálů včetně žuly / mramoru, pevných ploch Plovoucí kování / rámců, beton zářilo podlahy a sklopnými dveřmi. Účinek je jak luxusní a vysoce sophisiticated. V přízemí hostí skvělého open-plánovaný obývací pokoj / jídelna, která se otevírá na terasu a 20mt délky bazénu / zahradě mimo. Hlavní budova obsahuje 4 na vlastním příslušenstvím bedrooms.3 patře s částečným výhledem na oceán z velkého balkonu Hlavní ložnice je umístěna v přízemí s šatnou / indoor / outdoor sprchy a otevírá se na bazénu / bar.

Dům se koupe v přirozeném slunečním světle s krásnou pobřežní vánek a sedí na Immaculaty, zahrada. Mezi další funkce patří speed internet kabel, klimatizace, solární energie, obložené služky ubikace, kancelářské prostory a venkovní jídelnou.



MÍSTO

Maracajau je často přirovnáván k Karibiku a na Tahiti mezinárodních časopisech, a je jedním z nejvýznamnějších rybářských vesnic na severovýchodě Brazílie. Leží jižně od rovníku na ohromující pobřeží, 55kms severně od Natal je hlavní město státu Rio Grande do Norte, což je místo známé jako "Město slunce". Natal má 360 dnů slunečního svitu ročně s průměrnými teplotami 28 stupňů Celsia.

Pokud hledáte pro horní část rozsahu pozemku s tropickou krásou, přímo u pláže s nádherou a spoustu klidu a pohody to je nejvíce rozhodně místě! Tato nemovitost je v současné době na speciální nabídky v ceně 350.000 eur.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB