Prodat Jiné (Obyvání), Praia da Curimas, Ceará, Brazílie, Rua Principal

Prodat - Cod. 30385

  • Typologie: Jiné (Obyvání)
  • Oblast: 600 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Nádherný sen dům přímo na pláži v Praia da Curimas prvním řádku, ve státě Ceará (severního pobřeží, podívejte se na Fortaleza, přímé lety z Frankfurtu nad Mohanem s Condor). Na pozemku s malým stávajícího domu má plochu 600m2. Vzdálenost + - 300 km západně od Fortaleza a 70km západně od známého Kitesurf Spot Jericoacoara. Poslední část jízdy se dostanete přes duny hmotností a sladkovodních jezer, která Tato oblast je známá pro. Děj může být volně postavena (myslet na realizaci Pousada, Airbnb bed and breakfast, atd ..), pozemek přijde s notářským zápisem .. V obývacím pokoji je asi. 50 m2 a skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem (aprox.20m2) ložnice (aprox.10m2), koupelna se sprchovým koutem a WC (aprox.5m2) a tropické dřevěné verandě (aprox.15m2). Samostatný objekt s čárovým / restauraci s přímým výhledem na moře, kde si Caipirinha sloužit svým hostům relaxaci ve své houpací sítě, ryby dostat čerstvě zachytit místními rybáři, pokud chcete, má vlastní kuchyň a koupelnu a má přibližně. 40 míst. Stravovacího oddělení není právě používán kvůli nepřítomnosti. Šarže se nachází v rybářské vesnici Praia da Curimas 7 km východně od Bitupitá v obrovské písečné duny přímo na prvním řádku na krásné přírodní pláže, zjistíte, že je obtížné nebo nemožné na mapě najít (viz přiložený obrázek ), je to rybářská vesnice ve vývoji s obrovskou budoucnost a cestovního ruchu
Možnosti, koneckonců Jericoacoara je nedaleko a pobřeží je ideální pro vodní sporty a duny průzkum, buggy výlety do sladkovodních jezer, ale tam je mnohem více možné ... Můžete jít žít tam, použít ji jako holidayhouse, ale také pro investice, ceny pozemků jít až sem každý rok, cestovního ruchu přichází tímto způsobem, pokud chcete podnikat tyto možnosti jsou nekonečné. Zavolejte nám pro více informací, jsem rád pomůže.
S pozdravem, Jeffrey Rietbroek

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB