Prodat Dům, Paripueira, Alagoas, Brazílie, rua pedro monteiro quadra j n. 22

Prodat - Cod. 43762

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 430 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: terrra

Vynikající dům s bazénem na prodej v blízkosti pláže
Na prodej, zcela nový dům byl dokončen v prosinci 2021, postavený italskou firmou, vše v izolaci z dvojitých cihel a pěnového polystyrenu, vše je nastudováno a naplánováno na minimální údržbu a maximální výnos, náchylnost k solární energii a případně k výstavbě horní patro, zásoba vody 4000 litrů (4 nezávislé splachovací nádrže) a má také studnu, má 4 septiky, plus jeden pro kuchyň a jeden pro zahradní sprchu, elektrický systém evropské módy, s veškerým uzemněním a záchranou života pro každá oblast, všechny oblasti jsou odděleny pro jakoukoli rychlou údržbu, aniž by bylo nutné přerušit napájení celého domu, každá oblast má svůj vlastní vypínač a záchranu života, každá sprcha, každá klimatizace atd., dům je blízko pláže v uzavřeném kondominiu s concierge a bezpečnostními kamerami v celém areálu, umístěným před zelení. rezidence má soukromý přístup na pláž.
Dům má 2 ložnice s koupelnou (jedna hlavní) a jednu ložnici, 1 sociální koupelnu, prádelnu, v blízkosti vnějšího prostoru v zadní části domu, velký obývací pokoj s kuchyní a velkou verandou s výhledem na bazén a zahradu, veranda má zajištění externího dřezu a grilu, fitness a parkovací stání pro jedno/dvě auta, pozemek 430 m2, dům 185 m2, + bazén, 11x3 s hydromasážní částí a LED osvětlením, vše na dálkové ovládání. Dům je vybaven připojením k internetu, wi-fi a také kabelovým (optickým) a TV připojením ve všech prostorách domu: obývací pokoj, ložnice i pracovna. Na dům je pětiletá záruka výrobce, klimatizace nainstalovaná v ložnicích a kanceláři je dvou invertorový model a sprcha je elektronická, vše navrženo pro nízkou spotřebu, snadnou údržbu a dlouhou životnost.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB