Prodat Bar/Restaurace/Noční klub, Teresina, Piauí, Brazílie, Avenida Senador Area Leão

Prodat - Cod. 37577

  • Typologie: Bar/Restaurace/Noční klub
  • Oblast: 900 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: T

Restaurace v plné aktivitě v Teresině, na severovýchodě Brazílie. Město je bohaté a prochází silným růstem. Nachází se mimo turistické cesty a málo cizinců, kteří jsou v současnosti přítomni, jsou opravdu ošetřeni bílými rukavicemi.

Struktura se nachází v ušlechtilé oblasti města, která je obklopena dalšími restauracemi, takže její viditelnost je velmi dobrá.
900 metrů čtverečních, včetně malého soukromého parkoviště, 100 míst rozložených ve vnitřní místnosti, klimatizované a v krásné zahradě se stromy

Prostorná kuchyň se všemi. Centrální hořáky se šesti jamkami s odsavačem, ocelové a mramorové pracovní stoly, samostatná kuchyňská linka na mytí nádobí. Dřevěná trouba. Koupelny zákazníků a zaměstnanců. Vše standardní

Restaurace pracuje po dobu šesti let a je místem, kde se ve italské kuchyni nachází referenční místo. Tým, který již byl vytvořen a autonomní, vyžadoval pouze dohled.
Průměrný roční obrat přesahující 500 000 reali (120 000 eur), roční čistý zisk 100 000 reálných

Prodávám pouze proto, že se přestěhuji do jiného státu Brazílie z rodinných důvodů, kde dnes v sobě inauguruji jinou strukturu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB