Prodat Stavební parcela, Belmonte, Bahia, Brazílie, BA-001, Belmonte/Santa Cruz Cabrália, Km 03

Prodat - Cod. 31980

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 2430000 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Portugalská holdingová společnost prodává developerskou půdu o rozloze 243 hektarů (600 akrů). Plochá topografie 1 600 metrů čtverečních přímo na pláži, nacházející se na pobřežním pobřeží Discovery, jižním pobřeží státu Bahia. Voda a energie jsou na místě, tři nové domy a spousta kokosových stromů a atlantická lesní vegetace. Objekt je zcela zděný, kromě na pláži.
Hodinu jízdy autem od mezinárodního letiště Porto Seguro (66 km) a 3 km od nejbližšího města Belmonte. Pozemek se nachází v expanzní zóně pro cestovní ruch Urban Extension, která vznikla po studiích na přípravu Městského PDDU v Belmonte s možností výstavby různých typů projektů, včetně ekologických středisek, soukromých bytových domů, developerských projektů atd.
Způsobilá nemovitost pro rozdělení na nejmenší pozemky pro rozvoj exkluzivní a luxusní soukromé pláže přední condos, boutique hotel, životní styl resort. Vzhledem k velikosti a vlastnostem nemovitosti by mohlo být použito mnoha způsoby, bez ohledu na zájem kupujícího.
Neexistují žádné typy zástavních práv ani zátěží na majetku nebo na držení akcií (titulů) společnosti. Tento prodej zahrnuje: prodej portugalského podniku (Luso-Brasil SGPS, SA) a prodej brazilské holdingové společnosti (Lusobrasil Empreendimentos, Ltda) a nemovitost se všemi stávajícími infrastrukturami a studií o životním prostředí.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB