Prodat Vila, Sorocaba, São Paulo, Brazílie, rua onofre claro 119

Prodat - Cod. 31093

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 412 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

Soukromý prodej (žádná agentura), vila se nachází v uzavřeném středisku s 24 hodinovou recepce.
Dům je postaven na pozemku o 700 metrů čtverečních postaven na dvou podlažích (412 metrů čtverečních uvnitř) skládající se z: vstupní hala, TV místnost domácí teplý vzduch kino / studená, velký dvoulůžkový pokoj pokoj s relaxačním prostorem, zimní zahrady na večeři oblasti, lounge v parkety s krbem, vinný sklep a degustační koutem, plně vybavené kuchyně s ostrovem a jídelním koutem, tři ložnice apartmá (pokoj s vlastním sociálním zařízením), jedna ložnice s šatnou a koupelna s vířivou vanou a dvojitým sprchovým koutem, čtvrté ložnice s připojenou koupelny, kancelářské koupelna. Všechny pokoje jsou vybaveny skříněmi a všechny koupelny mají velkou sprchu. Velký prádelna a komora zařízený.
MIMO: Garáž 6 vozů, včetně 2 kryté, kryté verandě 40 metrů čtverečních v přední části bazénu z 45 metrů krychlových dlaždice s 6 hydromasážních trysek a vodopádem, který je vybaven motorovým filtrem, gurmánská plocha 60 metrů čtverečních kryté s troubou v lenha, BBQ, kuchyňský a jídelní kout má koupelnu se sprchovým koutem. mokrá sauna s přilehlými kachlová kruhovou sprchu. Japonské lázně venku s světla pro chromoterapii. Zahradní areál s 13 císařských palem a dalších druhů rostlin s květy altánku.
Dům je vybaven solárním závodě pro ohřev teplé vody ve všech koupelnách a kuchyni.
Ve středisku je uspořádán s 24 hodinovou recepce a bezpečnostní systém s kamerami, na parcele asi 10 km v obvodu s vnitřním přírodní jezero, hotel nabízí 3 tenisové antukové kurty, 1 fotbal, 1 fotbal v trávě, 1 sportovní centrum s basketbal, volejbal, fotbal, volejbal 1 v písku, klubovna s restaurací a barem s bazénem děti i dospělé, prostor s fitness vybavení. Areál je vybaven optickou internetové linky, byt cena se pohybuje kolem 210 € měsíčně. Dům daň (IPTU odpovídající naší IMU) 686 € za rok.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB