Prodat Stavební parcela, Lauro de Freitas, Bahia, Brazílie, Rua Carlos Conceiçao

Prodat - Cod. 35014

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 5500 m²
  • Pocet pokoju: 15
  • Podlazí: 1

Naše nemovitost je 40 km od historického města Salvador de Bahia. Nacházíme se na okraji obce Lauro de Freitas pouhých 300 metrů od písečné pláže.

Náš malý ráj se nachází ve velké tropické zahradě o rozloze 5 000 m2 a zahrnuje velký hlavní dům se 7 pokoji, 3 koupelnami a velkou kuchyň. stejně jako 4 samostatně stojící bungalovy s celkem 7 apartmány. (17 lůžek)

Každá jednotka má vlastní koupelnu se sprchou / WC a verandu s houpací sítí. Všechny pokoje jsou vybaveny lednicí, klimatizací, kabelovou TV a Wi-Fi.
Plně vybavený 2-ložnicový dům s kuchyní a velkou verandou pozve na delší pobyt.

V naší zahradě je spousta kokosových palmů, cáků a mangových stromů, stejně jako řada místních ovoce, jako je; Carambola, Umbu, Caja, Acerola Pitanga, Jambo, Dende, Banány a Tamarinds a další.
Chaty mají kvalitní konstrukci. Vyztužená pomocí kvalitních dřevin pro střešní konstrukci a vnitřní práce.

Nabídka: parkoviště, snídaně formou bufetu, v blízkosti pláže, klid + příroda.
Možnosti: prohlídka Salvadoru de Bahia (Pelourinho), poblíž stanic na mořských korytech (Arembepe + Praia de Forte), aktivity na pláži jako jsou kurzy surfování a kite, rybaření, plavání a procházky na pláži apod.

Potápěči: fotbalové zápasy v areálu Světového poháru, pouliční karneval v Salvadoru a místní kulturní akce v nedalekém centru města Vilas do Atlantico (02 km) s mnoha bary, restauracemi a dobrými nákupy.

Zvláštní: V nedalekém okrese "Vilas do Atlantico" se nachází vynikající škála soukromých klinik a stomatologických ordinací, které mají mezinárodní standard a jsou využívány kvůli jejich dobré ceně / kvalitě / kvalitě, stále více a více Evropanů, kteří přijíždějí na léčbu ,

Možnosti: Stávající infrastruktura penzionu je vhodná i pro provozování klinice, důchodového střediska nebo soukromé školy. Ceny pozemků v této exkluzivní lokalitě jsou poměrně vysoké, protože na našem pozemku bylo možné postavit až 12 podlaží. To by bylo ideální pro investora většího hotelu nebo bytového domu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB