Prodat Stavební parcela, Fortaleza, Ceará, Brazílie, The Coral Resort

Prodat - Cod. 37261

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 450 m²
  • Pocet pokoju: 2-3
  • Podlazí: 1-2

Vila pozemek je k dispozici k prodeji v Rio das Palmeiras - Coral přímo od majitele.
Plot: # 1305 (vyznačeno v plánu).
Velikost: 450 m2.
Cena: 45 000 USD.
Uhnízděný mezi ohromující přírodní lagunou a teplými vodami Atlantského oceánu, Coral je ztělesněním luxusního letoviska žijícího na severovýchodním pobřeží Brazílie. Coral bude idylickým přírodním rájem, který se bude věnovat vytváření životního stylu pohody a klidu.
Nachází se v Praia Guajiru, Trairi, Coral bude čistým rájem milionů čtverečních metrů krásných písečných dun, nádherných pláží, studených sladkovodních potoků, přírodních lagun a tropických kokosových a palmových plantáží. Resort v plné synergii se svým přírodním prostředím.
Coral bude pětihvězdičkový resort, který poskytuje idylický ráj jak pro obyvatele, tak pro rekreanty. Byla navržena tak, aby vytvořila společenskou vesnici spolu s luxusním ubytováním v nádherném prostředí a nabízí mnoho možností. Zařízení na místě jsou určeny k zábavě a zábavě, relaxaci a oživení.
24hodinová recepce a komplexní služby concierge vám pomohou s širokou škálou služeb, jako jsou například transfery z letiště, půjčovny automobilů, výlety lodí, sportovní aktivity v exteriéru, exkurze a další turistické atrakce.
Malé maloobchodní pohodlí bude sloužit k tomu, aby byl život snadný a podpořil prostředí komunity, které si můžete vychutnat se svými sousedy, přáteli a rodinou. Komfort pro maloobchod bude poskytovat čerstvé místní produkty a náležitosti, zatímco pekárenský a kávový kout poskytne společenské místo pro setkání. Wifi bude k dispozici v celém resortu.
Středisko Coral bude rozděleno do pěti obcí, z nichž každá využije svou jedinečnou krajinu, terén, výhled a přístup k vybavení. Exkluzivní nemovitosti zahrnují soukromé vily na pláži, apartmány s výhledem na Atlantický oceán, odlehlé domy v tropických plantážích, nemovitosti ve vyvýšených polohách s nádherným výhledem na míle a apartmány, které se dívají na nedotčenou krásu přírodní laguny.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB