Prodat Hotel, Ilha Grande, Rio de Janeiro, Brazílie, Rua das Flores 232, Abraão

Prodat - Cod. 25366

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 1068 m²
  • Pocet pokoju: 9
  • Podlazí: 2
  • Majetkové poměry: Excellent
  • 3.44

Ilha Grande, Rio de Janeiro, Brazílie
Typ: Bed and Breakfast

Popis:
Aratinga Inn je okouzlující boutique hotel se nachází v obci Abraão, na překrásnou ostrově Ilha Grande, jen 3 hodiny na jih od Rio de Janeiro. Tento mezinárodně uznávaný a oceňovaný B & B, byla nominována Tripadvisor v roce 2012, 2013 a znovu v roce 2015 jako jedna z Top 25 B & B v celé Brazílii. Odchod současného vlastníka představuje život měnící příležitost přestěhovat se do tropického ostrova ráje a stát se vlastníkem tohoto stylového a úspěšné bed and breakfast na pobřeží Costa Verde.

Místo:
Ostrov, který je 193 sq.km v oblasti, je velmi populární turistickou destinací známý pro svou malebnost, nedotčených pláží, bujnou tropickou vegetací a členité krajině. Většina jeho území je v rámci národního parku Ilha Grande. Zbývající část ostrova podléhá omezením přísných rozvoje. Ilha Grande je jednou z nejzachovalejších zbytků brazilského atlantického deštného pralesa dělat to jeden z nejbohatších ekosystémů na světě. Jako hotspot pro biologickou rozmanitost a zachování, platí jedny z největších zbývajících populací mnoha ohrožených druhů, včetně hnědého Howler Monkey, Red-vari Fruit Crow, na hřívou Sloth, Red čelem Amazon Parrot, a Broad tlamou Caiman ,

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB