Prodat Domek, Cabo Frio, Rio Grande do Norte, Brazílie, Rua do Romance, Lote 06

Prodat - Cod. 37259

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 53 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Dům má veškerou dokumentaci a je zaregistrován. Dům (zastavěná plocha 62,51 m²) se nachází v malém kondominiu (450 m²), který se skládá ze dvou domů. Společná část byla rozdělena (celkem 225 m2 pro každou z nich) zajištěním ochrany soukromí obou domů. Individuální vstup, stejně jako vodní a světelná registrace.

Dům je dobře osvětlený, jasný, vzdušný. Má obývací pokoj, americkou kuchyni, 01 apartmá, 01 ložnici a 01 koupelnu, servisní plochu. 02 volných míst v garáži bez krytu. Velký balkon v zadní části domu, zahradní sprcha, malá zeleninová zahrada na boku a malý prostor pro skladování materiálu a zahradnictví.

Polotovar: plná kuchyňská skříň; projektovaná projekční skříň, servisní oblast; koupelna s regály a krabičkou; skříň v apartmá.


Mezi dvěma náměstím okolí Maria Joaquina. V blízkosti přístupových cest. Méně než 500 m od zdravotní klinice v okolí Maria Joaquina. Denní péče a škola na bloku výše. Prostřednictvím přístupu autobusem a dodávkami. 04 supermarkety, pekárna, obchody. V blízkosti pláže Rasa. 1 km od města Armação dos Búzios a 15 km od městského portico.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB