Prodat Bar/Restaurace/Noční klub, Belém, Pará, Brazílie, av adriano pimentelss100

Prodat - Cod. 34115

  • Typologie: Bar/Restaurace/Noční klub
  • Oblast: 500 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 3

Vidět firmě italskou restauraci s tří let běžného provozu ve městě Santarem, Para, Brazílie, město s 300.000 obyvateli, samotného letiště, a kteří stále žijí bez násilí v Brazílii a se nachází v západní části Estado. Alter 23 km na pláž (zvolen britským časopisem The Guardian jako nejlepší pláž v Brazílii). considerada Amazonico Karibská oblast cercade jiné exotické pláže
Tato činnost je sestaven Restarante 5 tabulky plus dodání systému ECON nejušlechtilejší zákazníků a fideli město na tři roky a je považována za nejlepší italský Cuccina .localizata fiumme dlouhá k tomu, že přírodní jev křížení Aqcua s 2 fiumme Tapajos a amazon que nemísí krásnější plochu a Nobre v Santarem. s hotel má být otevřen, které bylo investováno 6,800 EUR zbývá retirarre z nájemní smlouvy Contrato 28 měsíců od února 2018.nell impreedimento obsahuje: 3 plotýnkovým sporákem, lednička s mrazničkou, kuchyňský nábytek, MAQUINA dělat pizza těsta stroj profesionální dělat lasagne, špagety, tagliarin (brožuru Imperia restaurace proficionale) vodního filtru na kohoutek, plynová trouba, 5 stolů v restauraci = pult s pult židle, prodejní balkon vše ručně zdobené krabice a svíčky víno s vitríně pro praxi pizzy, balkon jíst jeho leteckého křesla s ústředního orgánu 7500btu 12000BTU centrální vzduchu, centrální vzduch 18000BTU vzduchem centrální 22000, 36000 centrální vzduchu, dekorativní malby Itálie, nápojů 2frigo vitrína na bibete, zrcadlo v koupelně velká skla předních dveří, 80 italských příbory, nádobí, sklenice, hrnky a hrnce, kleště, lžíce ... 3 mramorové stoly s 18 křesly, 2 d Ivani, 1x lůžko, 1x lůžko, 1 šatník, zásuvka komoda, kreditní karta stroj, kamerový systém s 8 HD kamery, daňový systém, všechny provozní povolení pro 2018 ostražití policie oheň a účetnictví služby zdravotní dohled.
nemovitost nyní platí 785 euro nájemné a real v měsíci febbraio2018 jménem smlouvy se stává zjevné zlepšení stát nájemné 540 euro.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB