Prodat Vila, Tamandaré, Pernambuco, Brazílie, Rua Carneiro Pessoa 490

Prodat - Cod. 28275

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 163 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 1

Divoké a krásné, takže je pláž Carneiros považována za jednu z nejkrásnějších pláží v Brazílii. Jen 110 km od Recife je zelený ráj s křišťálově čistou a teplou vodou ve všech ročních obdobích.
V tomto případě to bude postaven na Eco Resort Carneiros, což je projekt s vysokými standardy kvality nejprestižnější společnosti Pernambuco Building.

Projekt
Eco Resort Carneiros se bude skládat ze apartmánech a bungalovech v rámci struktury pro kompletní odpočinek: vodní park, restaurace, mini fotbalové hřiště, tenisový kurt, Herna, posilovnou, gurmánskou prostoru, přistávací plochou pro vrtulníky, na bydlení ovladače a služby, a dětský klub.
Bungalov Beach bude mít plochu 163m² rostlin dvě možnosti:
Se 3 apartmány včetně 1x pokoj s balkonem a 1 reverzibilní, jídelnu / obývací pokoj, kuchyň, koupelnu, soukromý bazén s dřevěnou podlahou.

Ti, kteří znají pláži Carneiros, na jižním pobřeží Pernambuco, si je vědoma klidu moře na dlouhý pruh s bílým pískem, ideální pro koupání v moři a pro ty, kteří mají rádi vodní sporty.

V lednu příštího roku zahájí vložení práci v tomto scénáři s L'Eco Resort Carneiros. Projekt, který bude připraven v roce 2018 a nachází se přímo u moře. Skládá se z 37 jednotek, s 163,2 metrů čtverečních apartmánech a bungalovech.

Instalována na ploše 13.000 metrů čtverečních a 320 metrů čtverečních písečné pásu, bude Eco Resort Carneiros mají heliport a nabízí tři možnosti: Beach bungalov Bungalow Hill a apartmány. Každá rostlina s možností více než jedno zařízení.
Bungalov Beach má 163 metrů čtverečních s vlastním bazénem, ​​terasa, balkon, spíž, kuchyně a rostlinných možností se třemi apartmány (s nebo bez WC).
V bungalovu Hill má 132 metrů čtverečních se dvěma ložnicemi, koupelna, obývací pokoj, jídelna, kuchyň a soukromý bazén.
Apartmány jsou dostupná ve čtyřech variantách rostlin: Standard (z 37 metrů čtverečních na 42 metrů čtverečních), s koupelnou, kuchyní a balkonem; Dvoulůžkové s 75 metrů čtverečních s obývacím pokojem, koupelna, kuchyň a balkon; a Double Manor (93 m²) se dvěma ložnicemi a jeden apartmán, obývací pokoj, koupelna, kuchyň a balkon gurmánskou kuchyni, cena od € 49,000.00.
To vše uprostřed obrovského rekreační oblasti. Eco Resort Carneiros obsahuje mini fotbalové hřiště, aquapark, fitness centrum a herna, restaurace a další služby. "Projekt může být použit jako rekreační domy nebo jako investici."

* Zeptejte se na video projektu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB