Prodat Plážové středisko, Vera Cruz, Bahia, Brazílie, 17 Rua Santo Antonio - Caixa Pregos

Prodat - Cod. 30409

  • Typologie: Plážové středisko
  • Oblast: 1002 m²
  • Pocet pokoju: 12 Appartements
  • Podlazí: 2 étages

K prodeji Appart 'hotelu / Posada a provozní společnosti se nachází v obci Caixa Pregos, ostrova Itaparica, Bahia, Brazílie, 5 minut chůze od vesnice. Přesněji řečeno na pláži Caixa Pregos. Téměř všechny apartmány mají výsadní panoramatický výhled na moře (na konci dne budete mít to potěšení být svědkem impozantní západu slunce). Budova je postavena na 2 podlažích (včetně přízemí sousedí s exotickou zahradou), o celkové ploše postaveném: 970 m², na pozemku o 1002 m².
Má 12 apartmánů: z čehož 1 ze 4 pokoje 100 m² (s 3 pokoje / apartmá, koupelny, obývací pokoj a balkon), 7 apartmány o 3 pokojích 70-100 m² (s 2 pokoje / apartmá, Bath, obývací pokoj a balkon) a 4 studio / sada 35-45 m² s koupelnou a balkonem. Celkem 21 pokojů / apartmánů. Všechny apartmány jsou vybaveny klimatizací, TV, lednice bar, stropní ventilátor, vybavená kuchyň, queen size postelí + samostatné lůžko, skříně a balkon + relax centrum s židli / křeslem a houpací síť.
Bar Restaurace 80 m², s plně vybavenou kuchyní na snídani, oběd nebo večeři (stoly a židle) s pokojem a terasou s výhledem na pláž.
K dispozici je bazén 12m ² kolem, lehátky, zahrada, parkoviště uzavřeno 12 vozů, uvítací stůl. Video monitorovací systém, automatické vstupní a garážová vrata.
Alespoň 45 klienti mohou přijímat.
Všechny dokumenty jsou oficiální a aktuální. Učiní tak prostřednictvím místních orgánů (obecních a námořní prefektura).

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB