Prodat Hotel, Vera Cruz, Bahia, Brazílie, BA001 km 21, Tairu, Ilha de Itaparica, Bahia, Brazil

Prodat - Cod. 29182

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 1200 m²
  • Pocet pokoju: 16
  • Podlazí: sono 5 fabricati sul

Four Stars Resort Hotel s 14 tisíc metrů čtverečních celkové plochy s 16 Suites / Apartmentswith soukromé pláži, tenis, Piscina, Volley, Putting Green (Golf) parkoviště, klubovna. To 2013 reformované building.Alma Tropical Resort je jedním z nejlepších 4 Hotel existující na ostrově Itaparica který je největší námořní ostrov v Brazílii. Nachází se na Nord ~ ​​Est z Brasil u vchodu do Todos os Santos Bay na pobřeží Atlantského oceánu ve státě Bahia. Island je jen v přední části města Salvador (10 km daleko) a pokrývá 146 kilometrů čtverečních. Existují dvě obce na ostrově: Vera Cruz a Itaparica. Itaparica Island má 40 kilometrů pláží vhodných pro turisty a bujnou tropickou vegetací ..

Itaparica ostrov se dostanete do 45/50 minut trajektem (pokud je potřeba, aby auto Ø motocykl) nebo Lancha (který přináší pouze cestující) z Centra Salvador City. K dispozici je propojení s pevninou přes starověké monumentální Funil most nachází na jižní straně ostrova. Stav Bahia a federální vládou hoblované na výstavbu nového moderního 11,6 kilometrů most mezi Salvador a Itaparica na severo-est části ostrova.

Alma Tropical Resort se nachází na jižní straně ostrova v lokalitě Tairu na křižovatce s cestou Čácha Pregos, kde jsou nejlepší pláže našly přirozené místo.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB