Prodat Hotel, Praia de Itamambuca, Ubatuba, Brazílie, Rua Carlos Eduardo Oliveira Correa, casa 01, Ubatuba, Sao Paulo 11680-000

Prodat - Cod. 30335

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 11000 m²
  • Pocet pokoju: 8 rooms / 6 bathroom
  • Podlazí: 2 one-story building

Investiční příležitost v Praia de Itamambuca, Brazílie - 3 hodiny od Sao Paulo a 4,5 hodiny z Rio de Janeira. Je to v současné době působí jako ubytovna / Pousada: jedna budova má 4 apartmány a druhá budova má další 2 ložnice, další 2 koupelny a 2 kuchyně. K dispozici je celkem 18 lůžek a všechna zařízení jsou zahrnuty. Majetek zahrnuje zcela nový elektroinstalace, nový septik a dobře / čerpadlo s 3000 litry skladování vody.

Samotná nemovitost je více než 11.000 čtverečních metrů a obsahuje Atlantský deštný prales a vlastní stopu s panoramatickým výhledem na celý region. - Oceán, ostrovy, pláže, hory a lesy. Jsme nachází na kopci v Vila rezidenční / obchodního územním plánování (Žert), necelých 300 m od známé pláže Itamambuca a surfbreak. Předmětem podnikání je plně rozvinutý s mezinárodním dvojjazyčné webové stránky (Eng / Port.), Menu restaurace večeře a denní zájezdy. Všechny dokumenty jsou v pořádku (rarita v tomto regionu), s IPTU / INCRA zaplatil za rok 2016 a Usucapião být oficiálně schválen v březnu, který legálně připouští pro bankovní financování s brazilských institucí.

Praia de Itamambuca je region, který je snadno přístupný a roste exponenciálně z hlediska cestovního ruchu. Je to mezinárodně známý pro milovníky přírody a surfaři, protože je to jeden z nejlepších surfbreaks v Jižní Americe a je umístěn v Parque Estadual Serra do Mar, největší neporušený kus atlantického deštného pralesa na světě.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB