Prodat Domek, Saquarema, Rio de Janeiro, Brazílie, Near Downtown

Prodat - Cod. 27056

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 1.14 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

4 Home Suites Near Downtown s velkým pozemkem (12,300 sqft.)

Snadný přístup k LOH 2016 - se nachází v blízkosti dálnice, Rio de Janeiro město a BUZIOS.

Vlastnost:
Dům na dlážděné ulici v sousedství Bacaxá. Nachází se na hlavní třídě, na rovinatém pozemku o rozměrech 12.300 čtverečních stop (cca 1.130 metrů čtverečních). Skvělé provedení, zařízený, nové spotřebiče. Všechny lineární, bez kroky. 4.200 čtverečních stop podlahové plochy. Teplá voda ve všech koupelnách, kuchyň a prádelna. Solární ohřívač s tisíci litry - 5 dvoulůžkových solární panely, které poskytují horkou vodu i v zamračených dnech. Podhled omítka a porcelánu podlahy. Garáž pro 5 automobilů s automatickou bránou. Velký dům se 4 apartmány. 3 apartmá s chůzi šatna, velký obývací pokoj, koupelna, kryté vnější koupelna, prádelna, balkony v přední a zadní. Gourmet kuchyň s komorou, nábytkem na míru, varná deska, digestoř, 3 nádrže, trubkové plynu a žulové desky. Všechny pokoje s stropní ventilátor, hlavní apartmá s manželskou postelí. Yard s ovocnými stromy, jako citron, pomeranč, obr a jabuticaba. Koupelny apartmá, které mají být dokončena, s teplou a studenou klempířství již nainstalována. Dokonalá dokumentace připravena k okamžitému přenosu. Požadovaná cena 245,000 USD. Pozemek v zádech s stromy, dřevo troubou a kamny na dřevo, rustikální grilem, chovatelské stanice, málo prostoru pro nářadí, listové ovocné stromy, jako jsou jamelão a Inga poskytuje dostatek stínu, mladé ovocné stromy, jako je mango, karamboly, kešu, avokádo, jabuticaba, třešeň, cukrová třtina, brusinky a oranžové.

UMÍSTĚNÍ:
Dům se nachází v blízkosti školy, banky, supermarkety, autobusové zastávky a obchodů. Snadný přístup k Rio de Janeiro. Nachází se jen 4 míle od Saquarema Beach, 45 minut od letiště Cabo Frio, 55 minut od Buzios, 01:30 hodin z Rio de Janeiro mezinárodního letiště, 1:40 z olympijských her a od 2:00 Rock in Rio.

V sousedství:
Bacaxá je obchodním centrem Saquarema. Jeho obyvatelé nejsou turisté, který zajišťuje bezpečnost a zázemí pro každý den. Bezpečně po celý rok. Jen půl míle daleko od centra města, ale je to velmi klidné. Spát s otevřenými okny a slyšet zpěv ptáků v průběhu dne, žádný hluk. Bez obav.

MĚSTO:
Saquarema je hlavním městem surfování, méně než dvě hodiny od Rio! Město je hlavní pohlednice je kostel Panny Marie z Nazaretu. Církev začala jako malá kaple v roce 1662 na obrovské skále nad mořem. To bylo dokončeno v jeho současné podobě v roce 1837.
Saquarema má krásné pláže s dobrým množství barů, restaurací a stánků, mnozí se specializuje na mořské plody. Rybolov je důležitý pro místní hospodářství. S téměř 90.000 obyvateli, město otevírá svou náruč pro příjem brazilské a mezinárodní návštěvníky.
Znečišťujícího průmyslu jsou zakázány v tomto městě. Jeho vody jsou čisté a velká laguna má mnoho druhů ryb a krevet. Kromě krásné nábřeží, venkovská oblast Saquarema je má deštného pralesa-oděné kopce a hory, vodopády, jezera a rybníky a vzácné příklady tropické flóry a fauny.
Od roku 2001, to surfování ráj je také země volejbal. V Saquarema Zjistíte, že brazilský číslo jedna Development Centre volejbal, koordinovanou brazilský volejbalu konfederace.
To je místo, kde každý brazilský národní volejbalový tým je trénink. Mezi mořem a lagunou, salvami Centrum sto tisíc metrů čtverečních poskytuje veškerou potřebnou infrastrukturu pro vzdělávání sportovců.

Saquarema je skvělé místo pro život, nebo investovat.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB