Prodat Domek, Florianópolis, Santa Catarina, Brazílie, Playa Jurerê Internacional FRENTE MAR-FLORIANÓPOLIS-BRAZIL

Prodat - Cod. 24534

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 1050 m²
  • Pocet pokoju: 11
  • Podlazí: 2

INTERNATIONAL Jurerê Beach Oceanfront-Florianopolis-Brazílie-Lujuosa Mansion 5 Ložnice zařízeným tak, aby 30mt Mar-Con Byty a před domem mramoru.
Lujuosa Dům 5dormitorios jsou 4 apartmány, 6 koupelen, obývací pokoj Home-teather, 2 obývací pokoje, jídelna, herna a jídelna, intimní prostor v horním patře, 2-story točité schodiště z oceli s vnitřním balkon s výhledem obývací pokoj, balkón provozuje několik dveří do skla, skleněné balkóny blindex vnější přední část domu oblečený v mramoru, všechna patra domu v mramoru, mramorové oblečený vnější psí boudy, lázeňský bazén, zahrada s terénní úpravy, vše Dům je kompletně zařízen a je na fotce patřičných prodejní cenu, krb, centrální klimatizace, kuchyň s ARMARIOS na měření a vestavěnými spotřebiči, koupelna s ARMARIOS na míru a vanou, dependência zaměstnané, vnitřní garáž pro 5 aut, s Oceanview a 30 metrů od moře, gril s taneční sál, vnitřní posuvné dveře do tvrdého dřeva, zapuštěná stropní svítidla, Zastavěná plocha: 1,050 m2, koupelna Mistr Suite oblečený v mramoru. VALUE: R 13000000dolar Reales.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB