Prodat Dům, Salvador, Bahia, Brazílie, RUA PEDRA DA SEREIA, 12 E

Prodat - Cod. 27539

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 160 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: TERRA

Dům, který byl vypracován na třech úrovních, v přední části moře, se dvěma možností volby ".
PRVNÍ VOLBA:
V přízemí se nachází samostatný byt purpurové barvy, se dvěma propojených místností, sociálním zařízením a sprchovým koutem, rozkládací pohovka, televize, klimatizace a ventilátory, možnost dvou přistýlek, šatní skříň, lednice, kuchyňka k snídani nebo svačinu a komora, ideální pro 2/4 Hosté.

Druhá volba:
V prvním patře pokoj oranžové s plně vybavenou kuchyní a spíží, stolem a barem, stropní ventilátor, koupelna se sprchou, velkou pohovkou pro dvě osoby, televize, DVD / CD přehrávač, připojení k internetu, který se používá jako společný prostor, snídaně.

Ve druhém patře na sobě nezávislými modré apartmá s klimatizací a stropním ventilátorem, velká šatna, koupelna a sprchovým koutem, dvoulůžkový japonském stylu a 2 přistýlky, pro celkem 4 osoby.

Nahoře v secesním stylu, na terase solárium, masáže eventuální relaxace - krásy s krásným výhledem na moře a majákem Barra, kde se můžete opalovat, odpočívat nebo si dát masáž v hodině západu slunce.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB