Prodat Dům, Penha/SC, Santa Catarina, Brazílie, Rua Bernardina da Luz Tavares, 216

Prodat - Cod. 31082

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 305 m²
  • Pocet pokoju: 15
  • Podlazí: 2
  • Majetkové poměry: Excellent

Pozemek připojený k nemovitosti (275m2) je v současné době využíván jako garáž a sadu, ale může být zmenšen na jiné nástroje. Již má architektonický projekt volného prostoru, který by měl být vybudován, což dohromady obsahuje soubor.
Nemovitost postavené před třemi lety. LOKALITA: město Penha, stát Santa Catarina, jižní Brazílie (www.penha.sc.gov.br). DALŠÍ INFORMACE: přímořské letovisko a domov největšího zábavního parku v Latinské Americe (www.betocarrero.com.br). Místo vzdálené jen 10 km od letiště Navegantes, 20 km námořních přístavů Itajaí a Navegantes. V blízkosti městských center: Itajaí (20 km), Blumenau a Joinville (60 km), Florianópolis (100 km), Curitiba (180 km). INFORMACE O VLASTNOSTÍ: Stavba na dvou podlažích s rozlohou 303,40 m2 (částečně zařízená). V prvním patře je apartmá, obývací pokoj, kuchyň, jídelní kout, TV místnost, koupelna, spíž, prádelna a balkon. Druhé patro má tři ložnice, rodinný pokoj, kancelář a tři balkony. Na straně pozemku, o rozloze 275m2 (v současné době se používá jako garáž) vhodný pro výstavbu rekreačního areálu (který již má architektonický návrh připojený k "půdorysům"). MOŽNOSTI: domovní účel; Investice; Dovozce a vývozce kanceláře v blízkosti přístavů a ​​letiště atd. "

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB